Kontakt os på tlf.: 61 30 56 62​​

​Uvildig rådgivning til både

virksomheder og private

Tlf.: 61 30 56 62

Dødsfald​

Hjælp til privat skifte - i forbindelse med dødsfald.

Se referencer

Dødsfald - Skifteretten.

Reference: Henrik Groth, Kildevænget 3, Svejbæk, 8600 Silkeborg – Tlf.2125 6863

Jeg kontaktede JMN-Finansmægler i forlængelse af at jeg var blevet alene efter min hustrus dødsfald.

Jeg manglede overblik over økonomien både privat og for mit firma, samt pensioner og børnetilskud, det har JMN-Finansmægler meget hurtigt fået lagt i super rammer for mig.

Han har endvidere kørt mit private boskifte igennem, så jeg har skiftet forholdsvis kort tid efter at jeg er blevet alene.​

Det er rart med professionel rådgivning i en svær situation, hvor man ikke selv har overskuddet til at få overblik over processen i en så indviklet sag.

​Men alt har været i FASTE OG TRYKKE RAMMER og jeg kan nu forsøge at få hverdagen til at køre og have overskud til mine børn.

Jeg har allerede bestilt JMN-Finansmægler som besidder ved et forestående bankskifte, da det efter hans råd viste sig at der bliver en del penge at hente på sigt, ved at skifte til et andet pengeinstitut.

Med venlig hilsen Henrik Groth.

Hjælp til arvesag i skifteretten. 

Vi kontaktede JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen i forbindelse med vores far´s død. Hvilket vi i dag er meget taknemlige for, idet vi oppe imod en boligforening som havde tømt hans lejlighed uden vores tilladelse, alle papirer var kørt på affaldspladsen. En advokat som skifteretten havde sat på skiftesagen, som absolut ikke arbejde for vores arvesag. Heldigvis fik vi via JMN-Finansmægler en fornuftig overblik over hele sagen og i dag kan takke Jørn Møller Nielsen for, at vi i dag har fået en arv som var vores. Vi kan varm anbefale at kontakte JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen. Anne-Mette og Rasmus.​

​Firma

JMN Finans

CVR: 18582570

adresse

Strandvejen 33, Sejs,

8600 Silkeborg

kontakt