Kontakt os på tlf.: 61 30 56 62​​

​Uvildig rådgivning til både

virksomheder og private

Tlf.: 61 30 56 62

Gældssanering​

Gældsanering:

-Kan vi/jeg få gældssanering

-Hjælp til gældssanering fra start til slut.

-Hvordan foregår en gældssanering

Se referencer

Hjælp til gældssanering.

Jeg var gået ned med et firma og fik til stadighed rykkere fra alle dem som jeg skyldte penge. Havde spurgt forskellige om gode råd til hvordan jeg kom videre for at få en afklaring med dem som jeg skyldte, men fik ingen gode løsninger og endte i fogedretten med jævne mellemrum.

Så hørte jeg om og kontaktede JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen, som hurtig lavede et overblik og fik sat en stopper for diverse rykkere - dem som jeg skyldte penge fik at vide at jeg havde startet gældssanering. Gældssaneringen er nu kørt igennem og alt ligger i faste rammer. Der er aftalt en månedlig opsparing i de næste 5 år til akkordafvikling.

Privat økonomi som jeg egentlig er ganske fornuftig til er nu i faste rammer. JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen har været en fantastisk støtte og har lettet mine skuldre, så jeg i dag er en fri og glad mand.

Ikke mindst har han været “min” mand som har haft min fulde tillid.

J.A.

Gældssanering

Jeg kontaktede JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen, da jeg havde en samlet håbløs gæld på 1.418.948,73 kr., for at høre om han kunne hjælpe mig.

Nu har han hjulpen mig fra start til slut med en gældssanering:

- med alt papirarbejdet og udregninger.

-fuldt med mig hele vejen.

-udfyldelse af ansøgning om gældssanering.

-møde i skifteretten 2 gange.

-møde hos advokaten som hjalp skifteretten.

Min samlede gæld 1.418.948,73 kr. er nu ude af verden, slap med at skulle betale 5.645,00 kr. i samlet gældssaneringsopsparing – FANTASTISK.

Bliver nu snart gældfri folkepensionist, takket være JMN-Finansmægler /Jørn Møller Nielsen.

U.S.

Gældssanering.

Tak til Jørn Møller Nielsen fra JMN-Finansmægler for en perfekt gennemført gældssanering lige fra første møde og igennem hele processen, har jeg følt mig i trykke hænder. Hvilke regler jeg skulle opfylde, samt hvordan jeg fik sat skik på alle mine gældsposter indtil gældssaneringen blev indsendt. Jørn Møller Nielsen støtte igennem hele gældssaneringsgangen har været fantastisk og betrygende. At jeg så oveni kan sige en helt fantastisk slutresultat, havde en samlet gæld på 769.818,39 kr., som jeg kan og har indbetalt med samlet 6.166,- kr., det er super at være blevet gældfri – har lært meget af hele processen.

J.B.P.

Gældssanering.

Heldigvis kom jeg i kontakt med JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen, efter at var kommet i håbløs gæld 1.314.899,30 kr., efter skilsmisse og tvangsauktion, samt kæmpet med regninger imens vi forsøgte at sælge men uden held, det hele er nu klaret ved at betale 10.280,- kr., er ikke til at forstå.

Jeg og min datter kan nu bygge videre på vores nye liv.

Takket være en 100% arbejde fra JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen, som har kunnet vejlede mig fra første møde til sidste i skifteretten

P.A.

Gældssanering.

Jeg kom lidt tilfældig i kontakt med JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen, nærmest i desperation, havde et hus som havde været til salg i 2-3 år + en byggegrund hvor det var planen at skulle bygge 2-3-4 rækkehuse på, som også havde været til salg i 2-3 år. Men alt var umulig, byggeri og salg.

Jeg synes selv jeg havde en rimelig bank.

Havde efterhånden ikke flere muligheder, solgt min motorcykel + opgjort min rimelig pæne kapitalpension.

Mit første møde med Jørn Møller Nielsen var derfor i ren panik, heldigvis kunne han sætte forskellige løsningsmuligheder op.

2/1-2011 havde han et oplæg klar og vi tog i banken, han skitserede for min bank hvilke løsningsmuligheder vi mente vi havde og ville bruge. Min bank protesterede, men fik klart i vide at det var det jeg kunne og ville, hvilket de så måtte acceptere.

Hus og grund blev sat til salg til minimum priser og skulle væk indenfor nogle få måneder, alternativ tvangsauktion, jeg ville/kunne ikke komme med flere penge. Salg lykkedes og kæmpe bankgæld efterfølgende = 1.687.304,25 kr., hvilket banken også på vores møde fik i vide ville blive løst via frivillig eller offentlig gældssanering.

Det blev offentlig gældssanering, da min bank ikke ville frivillig gældssanering. Det lyder helt vanvittig men jeg kan nu hold jul, ved at betale 16.179,- kr. engang for alle – herefter gældfri, som jeg har lånt af mine forældre – FANTASTISK – TAKKET VÆRE JMN-FINANSMÆGLER V/JØRN MØLLER NIELSEN.

Jeg kan kun sige henvend dig trygt til JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen, han har en fantastisk overblik/ro til at få gjort tingene på en professionel måde – har henvist mange, som er ligeså glade ved henvendelse.

K.H.Skanderborg.

Gældssanering.

Min henvendelse til JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen har været en lang positiv oplevelse. Kontaktede ham fordi jeg kørte på den ene nødløsning efter den anden med min alt for store gæld.

Mit første møde var hvor Jørn Møller Nielsen fik et overblik, derefter gav han mig en løsningsmodel og pris, denne løsningsmodel er kørt 100% fra start til slut på en fuldstændig sikker måde, har hele tiden givet mig en god oplevelse som jeg ikke har haft i mange år.

Punkt for punkt blev gennemført, i dag står jeg som gældfri efterlønner/pensionist min gæld på 268.513,43 kr. bliver betalt ved at jeg over det næste år skal spare 20.250,- kr. op.

Jeg har i dag et rådighedsbeløb som er ganske acceptabel og fuldstændig overblik over min økonomi.

TAK er kun et lille ord til JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen, samt til en pris som jeg synes er helt fantastisk.

Til andre – henvend jer trygt til Jørn Møller Nielsen – så er i i trykke hænder.

K.M.H.S.

Gældssanering.

En stor tak til JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen for et fantastisk parløb. Jørn Møller Nielsen har lige fra første møde og nu til gældsanering, været en fast holdepunkt, så jeg aldrig har været et eneste øjeblik overladt til tilfældighed. Jørn Møller Nielsen har under hele forløbet rådgiver mig på en helt fantastisk måde. Hvad vi gjorde overfor kreditorer, hvad vi skulle have styr på til ansøgning om gældssanering, samt ikke mindst under hele gældssaneringssagen. Jørn Møller Nielsen havde mere styr på reglerne end den medhjælper som skifteretten havde sat på sagen. Vi har haft en fantastisk og stille og rolig forløb med medhjælper og skifteretten.. Har fået gæld 1.044.517,30 kr. væk, ved at jeg over de næste 60 måneder skal spare 39.540,- kr. eller 659,- kr. pr. måned.

M.F. Horsens

Gældssanering.

Jeg startede med en helt uforpligtende møde, hvor jeg havde flere personer med for at høre om der er muligheder for en gældssanering. Jeg har var sammen med de personer som jeg havde med til mødet ikke en sekund i tvivl om at vi havde fået fat i rette person. JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen havde fuldstændig styr på gældssaneringsforløbet og reglerne. Jørn Møller Nielsen har under hele gældssaneringsforløbet været min styrmand, har aldrig været i tvivl om retningen.

Tak Jørn Møller Nielsen via din store hjælp har jeg fået en gældssanering af min gæld 1.387.469,97,- kr., skal spare 3.388,- kr. op i 60 måneder i alt 203.280,- kr.. FANTASTISK LETTELSE AT VÆRE FRI FOR RYKKER/FOGEDRETTEN.

A.K, Randers

Gældssanering.

Vil du have en sikker og fast køreplan for din gældssanering, kan jeg varmt anbefale JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen. Første møde gavn mig en fantastisk ro og vished for at jeg havde fået fat i en person, som viste hvad det hele handlede om. Køreplan blev lagt: Jeg blev bedt om at finde nogle bilag, derefter bearbejde Jørn Møller Nielsen diverse ting og ny møde blev aftalt, hvor ansøgning om gældssanering lå klar til underskrift af mig. Herefter blev jeg hele tiden holdt orienteret om næste skridt: Møde i skifteretten, møde ved skifterettens medhjælper, behandling af indsigelser, afsluttende møde i skifteretten – under hele forløbet som tog godt 5 måneder var Jørn Møller Nielsen med og gav mig ro og sikkerhed for professionel arbejde. Min gæld på 417.879,15 kr. bliver saneret så jeg over de næste 5 år skal betale 106.716,00 kr. Samt har fået en ganske fornuftig økonomi og rådighedsbeløb, uden rykker/trusler/incassosager/fogedret – herligt nu kan jeg bruges min efterløn/pension-tid på dejlige fisketure.

C.S.

Tvangsauktion/Gældssanering:

Vi kontaktede JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen midt i vores frustation – foran en tvangsauktion /kreditor rykker/advokater som truede med bål og brand og indkaldelse til fogedsag.

Jørn Møller Nielsen stillede straks op til et møde, hvor han fik belyst sagen og stillede en masse spørgsmål, samt så/fik forskellige papirer.

Jørn Møller Nielsen skitsere flere forskellige løsningsmodeller – hvad ville vi helst i den fremtid vi nu skulle have, kom med planer for at det kunne lykkes ved en fremtidsplan.

Jørn Møller Nielsen kunne svare på alle de spørgsmål vi havde til kommende tvangsauktion – hvordan foregår en tvangsauktion/hvad skal vi.

Hvordan skal vi overfor kreditor rykker/advokater der truer.

Efter mødet havde vi fået en ro/overblik over hvad vi ville. Vi kunne hurtig blive enige om at vi ville lave en aftale med JMN-Finansmægler. Vores plan gik på at vi eller bekendt ville købe huset på tvangsauktion hvis han kunne få den til en fornuftig pris for ham og vi kunne leje – dette kunne han ikke og vi er nu kommet videre i en lejet lejlighed og har det fint med det.

Nu har vi så fået en gældssanering via en meget stor hjælp fra JMN-Finansmægler, så har nu fået en fantastisk ro og sikker køreplan at køre efter.

Kan varmt anbefale at kontakt JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen, som har styr på tingene.

M. J.​

​Firma

JMN Finans

CVR: 18582570

adresse

Strandvejen 33, Sejs,

8600 Silkeborg

kontakt