Kontakt os på tlf.: 61 30 56 62​​

​Uvildig rådgivning til både

virksomheder og private

Tlf.: 61 30 56 62

Gældsramt

Gældsramt - hvordan kommer vi på rette vej

Se referencer

Hjælp til økonomisk overblik.

Jeg havde før forsøgt hjælp til økonomioverblik, men da jeg kontaktede JMN-Finansmægler skete der ting og sager.

Jørn lavede udfra de ønskede papirer et oplæg, som vi snakkede igennem og aftalte han skulle arbejde videre på.

Fik i løbet af 1-2 uger aftaler med mine kreditorer, en fremtidig afvikling samt et rentefald og endda et rentebortfald.

I dag ligger der en helt klar plan over hvordan jeg i løbet af de næste 5 år bliver gældfri.

Kontakt roligt Jørn Møller Nielsen.

Jens Peter Nielsen, Silkeborg.

Hjælp til overblik over min økonomi.

Jeg blev af bekendt henvist til JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen, da jeg havde svært ved at overskue min økonomi og hvordan jeg kom ud af det. Mine forældre havde kautioneret for 400.000,- kr., så det pinte mig rigtig meget.

Jørn Møller Nielsen og jeg holdte et møde, hvor jeg blev bedt om at finde forskellige papirer, JMN-Finansmægler udarbejde en oversigt som jeg pludselig kunne forstå – min økonomiske situation var ikke særlig godt, men en plan blev lagt sammen med JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen.​​

​Jørn Møller Nielsen stillede et meget stort spørgsmål ved mine forældres kaution, Jørn Møller Nielsen bad mig lave en skriftlig sagsfremstilling – derefter havde han et møde med mine forældre hvor han gjorde det samme. Derefter var hans konklusion, at bankens spilleregler ikke var fuldt – vi aftalte et møde med min bankmand, hvor Jørn Møller Nielsen fremlagde sagen som han så den, dette ville min bankmand overhovedet ikke høre på, bankmanden blev bedt om at fremfinde hvad mine forældre havde fået af oplysning, samtidig med deres kaution. ​

Jeg lavede sammen med Jørn Møller Nielsen en skriftlig klage til Pengeinstitutankenævnet. Pludselig bliver jeg ringet op af en bankmand som jeg aldrig tidligere havde talt med – han ville blot sige at kautionen på 400.000,- kr. ville blive slettet omgående, hvis jeg tilbagekaldte sagen fra Pengeinstitutankenævnet. Jeg ringede straks til Jørn Møller Nielsen som jeg ene og alene kunne takke for det, vi fik skriftlig tilbagekaldelse af kautionen og klagen til Pengeinstitutankenævnet tilbagekaldt – vi vandt sagen 100%.

Efterfølgende har vi nu arbejdet med at få solgt diverse aktiver så vi kan få lavet en gældsnedskrivning af mit bankmellemværende ud fra hvad min økonomi kan magte.

TUSIND TAK via JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen slap mine forældre for at skulle indbetale 400.000,- kr., jeg stod selv for alt gælden og gældsnedskrivningsaftale med banken.

Henvend jer trykt til JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen han kan det kram.

Thomas.​​

​Firma

JMN Finans

CVR: 18582570

adresse

Strandvejen 33, Sejs,

8600 Silkeborg

kontakt