Kontakt os på tlf.: 61 30 56 62​​

​Uvildig rådgivning til både

virksomheder og private

Tlf.: 61 30 56 62

Tvangsauktion​

-Hjælp til tvangsauktion.

-Hvordan foregår en tvangsauktion

-Hvad kan/skal vi gøre

Se reference

Hjælp tvangsauktion/gældssanering.

Vi kontaktede JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen i forbindelse med begæret tvangsauktion på vores hus. Vi afholdte et møde hvor han blev sat ind i sagen, som både bestod af restancer og mange udlæg. Jørn Møller Nielsen gav os nogle forskellige løsningsmodeller udfra vores økonomi – dette gav os nogle muligheder at vurdere udfra, samt en klar plan for at komme ud af alle vores problemer på sigt.

Løsningen i vores situation blev først tvangsauktion – vi har lejet os ind ved ny ejer (skulle dermed ikke flytte som vi meget nødig ville), har også mulighed for at købe huset igen senere til aftalt pris.

Vi har nu fået gennemført gældssanering. Vores hverdag i dag er som nat og dag fra før tvangsauktionen, vi har fået vores økonomi i faste baner og en super glad familie med overskud.

Karin og Torben, Silkeborg​

Tvangsauktion/Gældssanering:

Vi kontaktede JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen midt i vores frustation – foran en tvangsauktion /kreditor rykker/advokater som truede med bål og brand og indkaldelse til fogedsag. Jørn Møller Nielsen stillede straks op til et møde, hvor han fik belyst sagen og stillede en masse spørgsmål, samt så/fik forskellige papirer. Jørn Møller Nielsen skitsere flere forskellige løsningsmodeller – hvad ville vi helst i den fremtid vi nu skulle have, kom med planer for at det kunne lykkes ved en fremtidsplan. Jørn Møller Nielsen kunne svare på alle de spørgsmål vi havde til kommende tvangsauktion – hvordan foregår en tvangsauktion/hvad skal vi. Hvordan skal vi overfor kreditor rykker/advokater der truer . Efter mødet havde vi fået en ro/overblik over hvad vi ville. Vi kunne hurtig blive enige om at vi ville lave en aftale med JMN-Finansmægler. Vores plan gik på at vi eller bekendt ville købe huset på tvangsauktion hvis han kunne få den til en fornuftig pris for ham og vi kunne leje – dette kunne han ikke og vi er nu kommet videre i en lejet lejlighed og har det fint med det. Nu har vi så fået en gældssanering via en meget stor hjælp fra JMN-Finansmægler, så har nu fået en fantastisk ro og sikker køreplan at køre efter. Kan varmt anbefale at kontakt JMN-Finansmægler v/Jørn Møller Nielsen, som har styr på tingene. M. J.

​Firma

JMN Finans

CVR: 18582570

adresse

Strandvejen 33, Sejs,

8600 Silkeborg

kontakt